<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлашавсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
06.02.2008 17:07 20897

Четыре модели Audi – на вершине рейтинга «Auto Motor Und Sport»

Audi вновь повторил прошлогодний успех, победив в рейтингах читательской аудитории ведущего немецкого автомобильного издания «Auto Motor Und Sport».

Audi R8 получил звание лучшего спортивного автомобиля, Audi А4 избран лучшим седаном в своём классе, Audi А3 победил в рейтинге среди компактных моделей и Audi А6 вновь одержал победу среди автомобилей среднего класса.

«Читательский опрос является важным показателем для нас. Успех Audi среди читателей журнала показал нам, что мы можем гордиться нашей продукцией», – сказал Руперт Штадлер (Rupert Stadler), председатель совета директоров AUDI AG. – «В то же время, результаты опроса стали огромным стимулом для всей нашей команды».

С четырьмя призами, Audi – вновь наиболее успешный бренд в опросе «Auto Motor Und Sport». Победа нового Audi R8 среди спортивных автомобилей стала самой заметной. Новый седан Audi A4 выступил с сенсационным дебютом. Этот автомобиль был высоко оценен как клиентами, так средствами массовой информации. Сочетание доступности и самых современных технологий, стильный дизайн и высокое качество делает Audi А4 безоговорочным победителем. Успех Audi A3 уже вошел в привычку. Самая компактная модель Audi забрала первое место рейтинга у своих соперников уже в четвёртый раз. Audi A6 вновь стал победителем среди престижных автомобилей среднего класса. В ближайшие месяцы ожидается запуск в Европе новой модели линейки – Audi RS6.

Оценка материала:

4.14 / 7
Четыре модели Audi – на вершине рейтинга «Auto Motor Und Sport» 4.14 5 7
Прес-релізи / Авторинок
06.02.2008 17:07 20897
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 348
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 295
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 272
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 256
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 367