<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Життя та Стиль
Події
30.03.2019 718

Умерла французская режисер Аньес Варда

В ночь на 29 марта, в возрасте 90 лет умерла французский режиссер, сценарист и продюсер Аньес Варда.

Об этом сообщает Meduza.

"Французский режиссер, сценарист и продюсер Аньес Варда умерла в ночь на 29 марта в возрасте 90 лет... Причиной смерти режиссера стал рак", - говорится в сообщении.

Варда известна как режиссер фильмов "Клео от 5 до 7" и "Одна поет, другая нет". Она написала сценарий к "Последнему танго в Париже". За фильм "Без крыши, вне закона" режиссер получила главный приз Венецианского фестиваля, а за фильм "Счастье" — "Серебряного медведя" Берлинского кинофестиваля. В 2017 году ее отметили "почетным Оскаром".

Оценка материала:

5.00 / 1
Умерла французская режисер Аньес Варда 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
30.03.2019 718
Еще материалы раздела «Події»