НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
14.04.2019 1381

Денис Манжосов стане центральним персонажем студії «Квартал 95»

Співзасновник студії «Квартал 95» Денис Манжосов, який покинув проект в 2013 році – повертається. Йому обіцяно місце головного героя в «Кварталі» після перемоги на виборах. Раніше центральним героєм студії був Володимир Зеленський

Про це повідомляє інформагентство FORUM. 

За даними джерел видання у студії «Квартал 95», Манжосов хотів повернутися в проект, але колектив був проти.

«З ним досить жорстко розлучилися в 2013-му, але час не стоїть на місці, проект розвивався. Зараз же він повинен зайняти місце Володимира, це стало до певної міри оплатою мовчання, щоб нюанси його відходу і внутрішніх питань студії не були оприлюднені перед виборами», – говорить джерело з студії «Квартал 95» і додає: «Компроміс досягнуто, Манжосов обмірковує пропозицію, але підстав для відмови на сьогоднішній момент немає».

Нагадаємо, 11 квітня у Києві мала відбутися прес-конференція екс-учасника «Кварталу 95» Дениса Манжосова, де той планував розповісти історію стосунків з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, однак скасував захід.

За даними директора агентства «Українські новини» Дениса Іванеско, спікер приїхав за годину до прес-конференції, потім «вийшов покурити у двір, сів у таксі і поїхав».

Пізніше того ж дня Манжосов виступив в ефірі телеканалу «Прямий» і заявив, що не збирався на прес-конференції викладати компромат на свого колишнього товариша Володимира Зеленського, а хотів лише задовольнити цікавість журналістів, які цікавилися причинами його відходу зі студії «Квартал 95» у 2013 році.

За словами Манжосова, він готовий зустрітися з колишніми колегами по «Кварталу 95» та дізнатися, чому вони думали, що за прес-конференцію йому нібито були заплачені гроші. Він вважає, що в команді Зеленського побоювалися провокацій.

«Не дивлячись на те, що сталося кілька років тому, не може бути такого, щоб я говорив щось в сторону своїх дитячих, юнацьких товаришів», – додав артист.

Оценка материала:

5.00 / 1
Денис Манжосов стане центральним персонажем студії «Квартал 95» 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
14.04.2019 1381
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»