НОВИНИ ДНЯ: Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощівсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
14.05.2019 481

eSPORTconf Ukraine 2019: актуально о деньгах в киберспорте

13 июня в Киеве состоится eSPORTconf Ukraine 2019 – первое украинское событие, посвященное вопросам киберспорта как бизнеса. Организатор – международная компания Smile-Expo, на счету которой ивенты в 28 странах мира.  

Программа eSPORTconf Ukraine

В рамках eSPORTconf Ukraine 2019 состоится конференция, где эксперты расскажут о деньгах в киберспорте: как выгодно рекламировать бренд, запускать проекты, проводить турниры.

Знакомьтесь с первыми спикерами:

  • Павел Даниман (директор по маркетингу компании «Киевстар»);
  • Дмитрий Карпенко (директор по развитию бизнеса WePlay! Esports);
  • Арсений Салай (президент Федерации Киберфутболу Украины);
  • Андрей Чередниченко (директор по маркетингу DreamTeam);
  • Иван Данишевский (основатель ESM.one и Esports Charts);
  • Евгений Николаев (директор по маркетингу киберспортивного клуба Windigo Gaming);
  • Станислав Новохатько (директор по маркетингу и BizDev в Incode Group, основатель GDBAY);
  • Виталий Муха (киберспортсмен ФК «Динамо» (Киев);
  • Максим Бобер (посол ФК «Арсенал-Киев»).

О чем узнают гости:

     Как продвигать бренд в киберспорте. Примеры и особенности рекламы, которая привлекает игроков и возвращает инвестиции. Что выбрать: спецпроекты, спонсорство, рекламную интеграцию или свою студию.

    Как продавать товары фанатам eSports. Аудитория в киберспорте сложная и требовательная. Она не простит бренду фальшь и некомпетентность. На примере типовых ошибок и культовых кейсов на мероприятии разберут, как продавать товары фанатам киберспорта.

    Чем прибылен киберспорт для разработчиков. Деньги в киберспорте могут зарабатывать не только разработчики игр, по которым проводятся турниры. Существует целая ниша разработок, обслуживающих сферу, на которых можно заработать в гораздо более близкой перспективе. Этой теме будут посвящены отдельные доклады конференции.

     В чем особенность eSports-беттинга. На событии обсудят тенденции рынка киберспортивных ставок, в том числе торговлю внутриигровыми ценностями.

     Организация киберспортивных турниров, соревнований и лиг. Как спонсировать кибертурниры и зарабатывать на них. Что лучше: провести самому или через оператора. Успешные кейсы и чему у них учиться.

Параллельно с конференцией будет открыта демозона, в которой нишевые компании представят свои продукты и услуги.

Об организаторе

Smile-Expo – международный организатор бизнес-конференций, выставок и форумов об инновационных технологиях. События серии eSPORTconf компания проводит с 2016 года, конференции проходили в Украине, России и Польше.

Регистрация на мероприятие уже открыта. Чтобы узнать больше о программе и участниках, следите за обновлениями на сайте eSPORTconf Ukraine 2019.

Оценка материала:

5.00 / 1
eSPORTconf Ukraine 2019: актуально о деньгах в киберспорте 5.00 5 1
Прес-релізи / IT та зв'язок
14.05.2019 481
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»
  • Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков

    В Харькове существует множество провайдеров, предлагающих разнообразные услуги по подключению к интернету. Они конкурируют между собой, предоставляя широкий спектр тарифов и услуг, чтобы привлечь как можно больше клиентов.

    IT та зв'язок 25.03.2024 232
  • Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади

    Сучасній людині важко уявити своє життя без мобільного телефона. Адже в цьому пристрої поєднується стільки функцій, що ви можете завжди залишатися на зв’язку, працювати з документами, грати в ігри чи робити фото. Головне для цього всього – справність смартфона.

    IT та зв'язок 12.03.2024 284
  • Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом

    Якщо Pixel 6 та 6 Pro завоювали шанувальників завдяки чудовим камерам та штучному інтелекту, то нова 7-а серія смартфонів Google претендує на звання конкурента гігантів. Щоб розбавити ринковий тандем Apple-Samsung, гаджети отримали надпотужний процесор, шикарні камери та покращену автономність. Фахівці магазину електроніки AVIC з'ясували, чому Google Pixel 7 і 7 Pro не гірші від флагманів інших брендів, що вони пропонують користувачам і в чому переваги кожного з апаратів.

    IT та зв'язок 09.03.2024 477
  • Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу

    Найбільш популярним хмарним сервісом у сфері платформених та інфраструктурних послуг є Amazon Web Services. Застосовують його вже майже 20 років такі мегакорпорації, як Кока-Кола, Нетфлікс, БМВ та інші. Все частіше можливостями користуються і порівняно невеликі підприємства. Ознайомитися з можливостями та перевагами AWS користувачі з України можуть на https://www.softwareone.com/uk-ua/cloud-services/aws. Досить довго хмара знаходилася в лідерах за прибутками, проте поступилася у 2010 році Майкрософт Азур.

    IT та зв'язок 06.03.2024 348
  • Особливості просування сайтів Особливості просування сайтів

    Розкручений веб-сайт може стати для свого власника справжнім золотим дном. Наявність топового майданчика – це трамплін до зростання продажів. Адже те що з Мережі можна отримувати готових клієнтів – це факт, що підтверджено на практиці. І необхідно для цього лише мати інтернет-ресурс, який правильно налаштований.

    IT та зв'язок 01.03.2024 314