<
НОВИНИ ДНЯ: Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкційвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.05.2019 740

Academy DTEK – серед найкращих корпоративних університетів світу

Глобальна асоціація корпоративних університетів визнала Academy DTEK найкращим корпоративним університетом світу в номінації «Корпоративна відповідальність». Іншими переможцями міжнародної премії Global CCU Awards у 2019 році стали компанії Airbus, Infosys, SAP.

Українська академія отримала нагороду за навчання співробітників 27-ми державних органів і установ. Серед них – Національний банк України, Міністерство інфраструктури, Міністерство енергетики та вугільної промисловості, Міністерство фінансів, Міністерство економічного розвитку і торгівлі, Міністерство молоді та спорту, Міністерство регіонального розвитку, Державна служба зайнятості та інші. Всього в Academy DTEK вже пройшли навчання понад 3,4 тис. співробітників держструктур.

«Наша мета – зробити внесок у нову якість підготовки фахівців, від яких залежить успішна реалізація реформ, перезавантаження економіки, підвищення стандартів життя. Стратегія Academy DTEK передбачає подальший розвиток цього напряму», – зазначив Олександр Кучеренко, директор зі сталого розвитку ДТЕК.

Нагадаємо, Academy DTEK, заснована енергетичною компанією ДТЕК, пропонує різні формати навчання, майстер-класи, тренінги з розвитку компетенцій та професійних навичок.

Глобальна асоціація корпоративних університетів (Global CCU) створена в 2005 році. Вона об'єднує корпоративні університети провідних компаній з понад 50 країн світу.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Academy DTEK – серед найкращих корпоративних університетів світу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.05.2019 740
Еще материалы раздела «Суспільство»