<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
22.05.2019 1232

Под Киевом обнаружили поворот, на котором за год произошло 48 ДТП

За год на маленьком участке случилось 48 ДТП. Когда на одном и том же участке регулярно происходит множество аварий, явно пора что-то менять. Такие “проклятые“ участки есть и в Украине.

Показательный пример - поворот на трассе под Киевом, вблизи сел Тарасовка, Юрьевка и Вита-Почтовая. За год на маленьком участке случилось 48 ДТП. Из них - 9 с пострадавшими, два участника аварий погибли.

По словам полиции, главная причина - превышение скорости. В министерстве регионального развития придумали, как уменьшить аварийность на таких участках дороги минимум на 50%. Об изменениях смотрите в сюжете ТСН. 

Оценка материала:

5.00 / 1
Под Киевом обнаружили поворот, на котором за год произошло 48 ДТП 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
22.05.2019 1232
Еще материалы раздела «Події»