НОВИНИ ДНЯ: Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяцівсі новини дня
Політика
Україна
14.06.2019 600

"Голос" подал документы в ЦИК

Партия "Голос" официально подала подала документы в Центральную избирательную комиссию для участия в парламентских выборах.

Об этом пресс-служба политсилы сообщила в Facebook.

 

"Мы наконец встретились с Центральной избирательной комиссией и официально подали документы для участия в парламентских выборах!", - заявили в партии.

Заместитель председателя партии Ярослав Юрчишин отметил, что средний возраст избирательного списка "Голоса" - 37,5 лет

"Это зрелость и энергичность одновременно. Самому молодому участнику списка - 24 года, самому старшему - 75. Высшее образование имеют 99% людей. Новые политики - 100% списке", - сказал он.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Голос" подал документы в ЦИК 5.00 5 1
Політика / Україна
14.06.2019 600
Еще материалы раздела «Україна»