<
НОВИНИ ДНЯ: США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмовивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.06.2019 956

Римма Зюбина рассказала, почему актерам дубляжа запрещают сидеть на диетах

Римма Зюбина – одна из самых популярных украинских актрис. Она известна украинскому зрителю по многим ролям в кино и театре. Однако мало кто знает, что Римма также является актрисой дубляжа. Журналисты программы «Ранок з Україною» на канале «Украина» посетили студию, где она сейчас дублирует новую киноленту, и узнали, почему актерам запрещают диеты и украшения.


Сейчас Римма Зюбина трудится над фильмом «За мрією». На этот раз звезда украинского кино работает за кадром. Она подарила свой голос одному из персонажей истории – матери девочки-подростка, которая больше всего мечтает петь на сцене. Актриса говорит, что ее героиня не поддерживает желание дочери, так как считает, что это не серьезная профессия.
«Я сама прекрасно розумію, що в 17 років визначити професію на все своє життя неможливо. Потім, по закінченню університету, здається, лише 5% працюють за фахом. Якщо ж говорити про моїх батьків, вони мені не забороняли нічого», – говорит Римма Зюбина в интервью «Ранку з Україною».
Оказывается, у актеров дубляжа также есть свои секреты. Самого понимания персонажа здесь мало, нужно знать специфику этой деятельности.
«Коли йдеш на роботу з дубляжу, треба правильно поснідати, щоб у тебе не журчало. Інакше буде брак по звуку. Слід надягати речі з натуральної тканини, бо штучна може давати такий тріск. Аксесуари можуть бути зайвим, тому що вони стукають. Іноді звукорежисер не розуміє, що це, але все це – брак. Іноді буває, що персонаж в оригіналі говорить одне слово, а тобі потрібно два вкласти. Тоді вже намагаємося якось там обманювати», – делится секретами дубляжа актриса в эфире канала «Украина».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Римма Зюбина рассказала, почему актерам дубляжа запрещают сидеть на диетах 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
14.06.2019 956
Еще материалы раздела «Суспільство»