<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Українівсі новини дня
Прес-релізи
Інше
24.06.2019 1164

Які є системи опалення?

Виготовлення системи опалення є досить складною операцією. Вона об’єднує і вибір обладнання, виду самої системи, і безпосередній монтаж, і пуск. Як правильно обрати тип опалювальної системи? Відповідь – у статті.

Які є системи опалення?

Щоб монтаж системи опалення у Львові був таким, що потім все буде працювати, як сучасний годинник, треба розібратись з видами пропонованих систем. Їх пропонується багато. Завдання замовника і виконавця, тобто компанії Теплософт, полягає в тому, щоб було обране опалення, яке повністю влаштує клієнта та його домочадців.

Типів опалювальних систем є багато. Це ж не означає, що в будинку може використовуватись будь-яка з них. Для кожної оселі оптимальним варіантом стане одна, найбільш підходяща і ефективна в конкретному випадку.

Системи опалення, які найпопулярніші серед співвітчизників

Видів опалення багато, однак співвітчизники віддають перевагу трьом видам, які можна вважати основними:

  • Опалювальні системи з використанням рідких теплоносіїв, до яких в якості основного належить вода, хоча це може бути і антифриз, і інші рідини. Найпоширеніші – водяні, оскільки вода доступна у всіх регіонах країни.
  • Повітряні опалювальні системи, функціонування яких забезпечується такий теплоносій, як повітря. Їх найчастішим використанням є центри торгівлі, промислові об’єкти. Хоча в них і немає потреби в дорогих опалювальних пристроях, повноцінне функціонування потребує капіталовкладень на обладнання повітроводів.
  • Електричні опалювальні системи вигідні, оскільки виключають використання теплоносія. Повітря нагрівається прямо від пристроїв опалення, в якості яких виступають: інфрачервоні обігрівачі – останнім часом мають широке поширення на теренах держави, і електричні конвектори – змінили електричні опалювальні агрегати.

0-77

В заміських житлових будинках українці продовжують використовувати каміни і печі, які функціонують на твердому паливі. Правда, завдяки їм ефективне опалення може бути організоване в невеликих будинках. Для тих, що мають великі розміри, та для промислових підприємств таких опалювальних систем недостатньо.

Часто такі джерела опалення використовуються в якості додаткових джерел тепла та для швидкого підігрівання повітряних потоків в окремих кімнатах. Опалювальні системи з водою в якості теплоносія тут користуються більшою популярністю. Рідина, нагріта з допомогою різних джерел тепла, циркулює по опалювальних трубах і обігріває приміщення. Системи такого типу відрізняються більшою ефективністю.

Деякі висновки про види опалювальних систем

Пропонується багато систем опалення, якими використовуються різні джерела енергії, різні носії тепла. Коли потрібне облаштування опалювальних систем, кращим варіантом є звернення до фахівців компанії Теплософт.

sistema-opotleniya-dlya-kottedzhej-780x439

Врахувавши особливості будов, вони допоможуть правильно вибрати систему опалення для будови замовника. Ними буде підготовлено проектну документацію, проведено всі узгодження в інстанціях, а потім і виконані монтажні роботи.

Оценка материала:

5.00 / 1
Які є системи опалення? 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
24.06.2019 1164
Еще материалы раздела «Інше»