<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активіввсі новини дня
Політика
Україна
19.02.2010 12:53 4760

Янукович должен назвать своего преемника

Нового лидера фракции Партии регионов изберут на основании рекомендации Виктора Януковича.



«Я думаю, что это решение (о новом руководителе фракции – ред.) будет принято сразу же после инаугурации», - цитирует «Интерфакс-Украина» заявление заместителя главы фракции Партии регионов Анны Герман.
По словам депутата, возглавить фракцию может кто-нибудь из нынешних заместителей руководителя фракции. На уточняющий вопрос, к какой из кандидатур склоняются депутаты, поскольку у В.Януковича несколько заместителей, А.Герман сказала: «Я думаю, решающее слово будет за лидером. Он предоставит свои предложения, а мы его поддержим».

Оценка материала:

3.00 / 9
Янукович должен назвать своего преемника 3.00 5 9
Політика / Україна
19.02.2010 12:53 4760
Еще материалы раздела «Україна»