<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлашавсі новини дня
Політика
Україна
22.07.2019 666

Опора обнародовала результаты параллельного подсчета голосов

Гражданская сеть Опора провела параллельный подсчет голосов на выборах Верховной Рады.

Ее данные подтверждают результаты экзит-поллов и предварительные данные Центризбирком, согласно которым в Верховную Раду проходят пять партий. Результаты параллельного подсчета обнародованы на сайте Опоры.

 

Слуга народа набирает 43,2% голосов, Оппозиционная платформа - За жизнь - 13,0%, Европейская солидарность - 8,2%, Батькивщина - 8,1%, Голос - 5,7%.

Ниже проходного барьера оказались Радикальная партия - 3,9%, Сила и честь - 3,8%, Оппозиционный блок - 3,0%, Украинская стратегия - 2,4%, Партия Шария - 2,3%, Свобода - 2,2%, Гражданская позиция - 1,0%.

Параллельный подсчет проводили 1305 наблюдателей Опоры.

Оценка материала:

5.00 / 1
Опора обнародовала результаты параллельного подсчета голосов 5.00 5 1
Політика / Україна
22.07.2019 666
Еще материалы раздела «Україна»