НОВИНИ ДНЯ: Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
30.07.2019 553

Американский Лас-Вегас атакуют кузнечики

Ученые считают, что причиной нашествия стала погода.

По американскому городу Лас-Вегас массово распространились кузнечики. Орды насекомых в некоторых зонах полностью покрывают тротуары, сообщает телеканал NBC.

Отмечается, что днем кузнечики не проявляют большой активности, однако ближе к ночи насекомые заполоняют почти все улицы.

Ученые считают, что причиной нашествия стала погода. По их словам, такая ситуация в Лас-Вегасе продлится еще несколько недель.

Для человека насекомые не несут вреда, но водителям стоит быть осторожными на дорогах, поскольку тучи кузнечиков могут повлиять на видимость – отметили в новостях «Сегодня» на телеканале «Украина».

Оценка материала:

5.00 / 1
Американский Лас-Вегас атакуют кузнечики 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
30.07.2019 553
Еще материалы раздела «Події»