<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єрвсі новини дня
01.08.2019 570

Укрзалізниця проведет аудит закупок

Укрзалізниця (УЗ) в течение месяца проведет аудит всех закупок компании.

Об этом сообщил руководитель УЗ Евгений Кравцов в Facebook.

 

"Поставил задачу новому директору по закупкам Сергею Довгаленко сделать полный аудит процедур закупок УЗ. И отдельно - аудит "самого известного" профильного филиала Центр сервисного обеспечения, который славится удивительными заказами", - написал Кравцов.

В конце июля СМИ писали, что филиал УЗ Центр сервисного обеспечения объявил тендер на закупку подстаканников по 2000 грн за штуку. Впоследствии тендер отменили, а деньги, выделенные на него, направили на закупку жидкого мыла в поездах, сообщал Кравцов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Укрзалізниця проведет аудит закупок 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
01.08.2019 570
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»