<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних святвсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
23.02.2010 17:07 10908

Компания «Е-Консалтинг» завершила проект поставки оборудования в представительство Би-Би-Си Украина

Компания «Е-Консалтинг» объявила о завершении проекта поставки компьютерной техники в представительство Би-Би-Си Украина.


Благодаря реализации данного проекта Би-Би-Си Украина получила в свое распоряжение современные и надежные сервера НР (Hewlett Packard), компьютеры и мониторы НР (Hewlett Packard), сетевое оборудование Cisco. Руководство телерадио корпорации высоко оценило профессионализм, оперативность и продуктивность сотрудничества с компанией «Е-Консалтинг» и рекомендует системного интегратора как разработчика и поставщика инфраструктурных решений.

 

 

О ДП «Е-Консалтинг»

ДП «Е-консалтинг» предоставляет услуги в сфере ИТ, владеет профессиональной командой специалистов и широкой сетью региональных представительств по всей территории Украины, и входит в пятерку лучших системных интеграторов Украины. Основными направлениями деятельности компании являются: проектирование и создание инфраструктуры предприятия «под ключ» и ее последующая поддержка; внедрение системы управления взаимоотношениями с клиентами Microsoft Dynamicsтм CRM; организация документооборота; оптимизация IT-инфраструктуры предприятия на платформе Microsoft. Компания 7 лет имеет статус Золотого партнера Microsoft® по 11 направлениям.

www.e-consulting.com.ua

+38 044 5072828

 

О Би-Би-Си Украина

 

Би-Би-Си – Британская телерадио корпорация, которая ведет свою историю с 1924 года и имеет более 150 миллионов слушателей по всему миру. Украинская Служба Би-Би-Си – часть Всемирной Службы Би-Би-Си, в Украине начала вещание в 1992 году.

http://www.bbc.co.uk/ukrainian/

Оценка материала:

3.40 / 5
Компания «Е-Консалтинг» завершила проект поставки оборудования в представительство Би-Би-Си Украина 3.40 5 5
Прес-релізи / IT та зв'язок
23.02.2010 17:07 10908
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»
  • Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков

    В Харькове существует множество провайдеров, предлагающих разнообразные услуги по подключению к интернету. Они конкурируют между собой, предоставляя широкий спектр тарифов и услуг, чтобы привлечь как можно больше клиентов.

    IT та зв'язок 25.03.2024 268
  • Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади

    Сучасній людині важко уявити своє життя без мобільного телефона. Адже в цьому пристрої поєднується стільки функцій, що ви можете завжди залишатися на зв’язку, працювати з документами, грати в ігри чи робити фото. Головне для цього всього – справність смартфона.

    IT та зв'язок 12.03.2024 310
  • Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом

    Якщо Pixel 6 та 6 Pro завоювали шанувальників завдяки чудовим камерам та штучному інтелекту, то нова 7-а серія смартфонів Google претендує на звання конкурента гігантів. Щоб розбавити ринковий тандем Apple-Samsung, гаджети отримали надпотужний процесор, шикарні камери та покращену автономність. Фахівці магазину електроніки AVIC з'ясували, чому Google Pixel 7 і 7 Pro не гірші від флагманів інших брендів, що вони пропонують користувачам і в чому переваги кожного з апаратів.

    IT та зв'язок 09.03.2024 516
  • Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу

    Найбільш популярним хмарним сервісом у сфері платформених та інфраструктурних послуг є Amazon Web Services. Застосовують його вже майже 20 років такі мегакорпорації, як Кока-Кола, Нетфлікс, БМВ та інші. Все частіше можливостями користуються і порівняно невеликі підприємства. Ознайомитися з можливостями та перевагами AWS користувачі з України можуть на https://www.softwareone.com/uk-ua/cloud-services/aws. Досить довго хмара знаходилася в лідерах за прибутками, проте поступилася у 2010 році Майкрософт Азур.

    IT та зв'язок 06.03.2024 374
  • Особливості просування сайтів Особливості просування сайтів

    Розкручений веб-сайт може стати для свого власника справжнім золотим дном. Наявність топового майданчика – це трамплін до зростання продажів. Адже те що з Мережі можна отримувати готових клієнтів – це факт, що підтверджено на практиці. І необхідно для цього лише мати інтернет-ресурс, який правильно налаштований.

    IT та зв'язок 01.03.2024 341