НОВИНИ ДНЯ: У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.09.2019 516

В Японии повара готовили блюдо с помощью экскаваторов

Едой из одного чана удалось накормить более 35 тысяч человек.

В японском городе Ямагата на осеннем фестивале повара приготовили высокотехнологическое рагу – традиционное блюдо "имони" готовили в огромном чане высотой в шесть с половиной метров.

В ходе приготовления рагу перемешивали и разделяли на меньшие порции с помощью экскаватора. На приготовление блюда пошло четыре тонны листьев таро и почти 1500 килограммов мяса.

В очередь за деликатесом гости фестиваля вставали с самого утра. Рагу хватило на всех – повара сделали более 35 тысяч тарелок еды – отметили в новостях «Сегодня» на телеканале «Украина».

Оценка материала:

5.00 / 1
В Японии повара готовили блюдо с помощью экскаваторов 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.09.2019 516
Еще материалы раздела «Суспільство»