<
НОВИНИ ДНЯ: "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
11.11.2019 669

Появились фото с места обстрела грузовика ВСУ

Сепаратисты обстреляли машину 128-й горно-штурмовой бригады противотанковой управляемой ракетой вблизи села Новогнатовка.  

2424226_11.11.19

В сети появились фотографиии с места обстрела украинских военных в зоне ООС 10 ноября,  в результате чего четверо человек получили ранения.

Как известно, постардавшие госпитализированы, по состоянию на сегодня угрозы их жизни нет.  “Их отвезли в лечебное учреждение“, - отметили в штабе ООС.

По информации Цензор.Нет, сепаратисты обстреляли машину 128-й горно-штурмовой бригады противотанковой управляемой ракетой вблизи села Новогнатовка. Всего было сделано два пуска ракет, поврежден грузовик.

Оценка материала:

5.00 / 1
Появились фото с места обстрела грузовика ВСУ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
11.11.2019 669
Еще материалы раздела «Події»