<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
12.11.2019 772

Две пенсионерки устроили заезд на тележке из супермаркета в Днепре

Веселье случилось прямо на парковке супермаркета после концерта известного певца.

"Возраст развлечениям не помеха" – решили две пенсионерки в Днепре и устроили заезд на тележке из супермаркета. Поездку сняли очевидцы и выложили в сеть. Они отмечают, что променад произошел после концерта певца DZIDZIO.

Во время заезда на парковке было полно людей. Большинство на такие выходки реагировали сдержанно. Что вдохновило пенсионерок на развлечения, которые более характерны для подростков, неизвестно. И, похоже, они получили удовольствие от заезда – рассказали в новостях «Сегодня» на телеканале «Украина».

Оценка материала:

5.00 / 1
Две пенсионерки устроили заезд на тележке из супермаркета в Днепре 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
12.11.2019 772
Еще материалы раздела «Події»