НОВИНИ ДНЯ: Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхивсі новини дня
Політика
Україна
18.11.2019 926

Герус пояснив суть конфлікту з Олегом Ляшко

Сьогодні двічі судимому безробітному громадянину О.Ля., який несе шкоду та небезпеку суспільству, вручили підозру. І цей громадянин впевнено іде до своєї третьої судимості за статтею 346 част.2 КК України (від 4 до 7 років).

Окремий привіт охоронцю двічі судимого громадянину Степанюку Євгену Миколайовичу - він також цілеспрямовано прямує до своєї судимості. Якщо ти охоронець, то охороняй. Але не виступай стороною конфлікту, збільшуючу чисельну перевагу своєму неадекватному начальнику. Буде час задуматися над своєю поведінкою.

На графіку ілюстрація, через що виникла неадекватна агресивна поведінка двічі судимого громадянина. Ціна електроенергії у листопаді на 20% нижча, аніж у липні-серпні (1,29 грн проти 1,6 грн). Ринок демонополізується, олігархічна рента, яку сплачує вся країна, зменшується.

Імпорт електроенергії із РФ складає від 18 МВт (вночі) до 102 МВт (вдень), що при нашому споживанні 14 000 МВт - 19 000 МВт складає від 0,13% до 0,54% нашого споживання. Зрозуміло, що це ніякої загрози енергетичній безпеці не несе, все під контролем. При чому більшість цього імпорту іде на "ринок на добу наперед", що було дозволено законом від 2017р, за який голосував двічі судимий сьогоднішній підозрюваний.

У минулі роки "патріотична влада" поставляла вугілля із РФ за формулою "Роттердам+", піднімаючи тарифи українським споживачам. Наші дії та цілі принципово інші - спрямовані на те, щоб вигравали не олігархи-монополісти чи корумповані політики, а щоб вигравало все суспільство. Таким чином, школи, лікарні, садочки, університети, військові частини у листопаді отримають знижені рахунки і зекономлять кошти платників податків, тобто ваші.

Водоканали, метро, кафе, перукарні, кінотеатри, пекарні, заводи, фабрики отримають також знижені рахунки, а значить отримають можливість піднімати зарплати своїм працівникам та інвестувати у свій розвиток.

Сукупна економія складе понад 2 млрд грн у місяць. Заради цього можна пожертвувати сорочкою.

«Демонополізував енергетику та посадив у тюрму продажну скотиняку». Мрію залишити такий слід в історії).

Оценка материала:

5.00 / 1
Герус пояснив суть конфлікту з Олегом Ляшко 5.00 5 1
Політика / Україна
18.11.2019 926
Еще материалы раздела «Україна»