НОВИНИ ДНЯ: Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухнівсі новини дня
17.01.2020 753

П’ять думок щодо «плівок Гончарука»

Гліб Вишлінський, виконавчий директор Центру економічної стратегії: Прослухав нараду з плівок. Мене дуже радує, що ключові люди, які виробляють економічну політику країни зараз, можуть так спокійно, довірливо і насправді фахово спілкуватися.

1. Іноді, коли людина називає себе «профан», це лише self-depreciation, вона просто ставиться до себе з гумором і має адекватні стосунки в команді, коли не треба «ставити себе на районі».

2. Нормально, коли у президента просте розуміння економіки, і дуже добре, коли він щиро намагається зрозуміти природу посилення гривні. Це абсолютно неочевидне питання після майже 30 років девальвації.

3. Це нарада не про вироблення стратегії, а про її комунікацію, стратегія в них, судячи з дискусії, загалом узгоджена. До речі, раніше таких зустрічей не було, це великий прогрес.

4. Я погоджуюся зі 100% оцінок ситуації, які дають учасники, вони співпадають з нашим аналізом.

5. Мене дуже радує, що ключові люди, які виробляють економічну політику країни зараз, можуть так спокійно, довірливо і насправді фахово спілкуватися. І обговорюють не корупційні схеми, а як пояснити складні економічні тенденції простою мовою.

Автор: Гліб Вишлінський, виконавчий директор Центру економічної стратегії

Оценка материала:

5.00 / 1
П’ять думок щодо «плівок Гончарука» 5.00 5 1
Колонки / Колонки / Блоги
17.01.2020 753
Еще колонки: Колонки / Блоги