<
НОВИНИ ДНЯ: Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.01.2020 2441

Сбежались посмотреть все врачи: тернопольчанка родила богатыря

Это 13-й ребенок в семье Юрчук, но впервые с такой рекордным весом.

Жительница Тернополя Татьяна Юрчук родила настоящего богатыря. Рост мальчика – 63 сантиметра. А вот вес удивил всех – 6800 гр., сообщает "Ранок з Україною" на телеканале «Украина». 

Чтобы посмотреть на новорожденного, который по физическим показателям напоминает четырехмесячного малыша, в палату роженицы прибежали все врачи родильного дома.

Это 13-й ребенок в семье Юрчук. Но впервые с такой рекордным весом. Дочь, которую Татьяна родила перед этим, появилась на свет с весом 5500 гр.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сбежались посмотреть все врачи: тернопольчанка родила богатыря 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.01.2020 2441
Еще материалы раздела «Суспільство»