<
НОВИНИ ДНЯ: Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітнявсі новини дня
18.02.2020 842

Про обстріли на тлі оди радості про мир

Петро Охотін, політтехнолог: Мета Путіна — перетворити Зеленського на картопляного президента ріпакової республіки. Потішного хохльонка.

Думаю, росіяни цілеспрямовано штовхають Зеленського у формат пізнього Кучми. Токсичного для прозахідних українців. Втомленого. Керованого.  Не здивуюся, якщо після обстрілу десь випливе аудіозапис розмови двох Володимирів. Так нас розкачували 18 років тому.

Мета Путіна — перетворити Зеленського на картопляного президента ріпакової республіки. Потішного хохльонка.

Кремлю давно не цікава вся Україна. Не проковтнуть. А от прибрати промислові зони і виходи до морів — цілком.

Для цього треба ослабити центральну владу і запхнути пальці в національні рани.

Що й активно роблять. Паралельно з обстрілами солодка парочка Лукаш-Портнов готують велику ревізію Майдану. Зі скасуванням амністії для учасників Революції Гідності. І реабілітацією «Беркуту».

Ціль — натиснути на улюблені клавіші рояля та заграти мелодію розколу країни. Самі розумієте чим.

Наслідком таких дій логічно може стати демонтаж держави.

Наприклад, на проросійську Українську Республіку з центром у Харкові. І Українську народну республіку з центром у Києві. Можливо, виникне і Західноукраїнська народна республіка з центром у Львові. І «сіра» Угорська Трансністрійська держава — хаб наркотрафіку та контрабанди. Багато варіантів.

У Володимира Зеленського і Андрія Єрмака небагато варіантів — або іти далі на звуки щуролова з Кремля.

Або ж:
1. Провести аудит ризиків і наявних ресурсів.
2. Провести переговори з елітами. Пояснити, що кого може чекати.
3. У публічних виступах перестати жартувати з Путіним і намагатися його задобрити. Не працює. Вчитися треба у буркотуна Ердогана.
4. Прямо комунікувати масштаб проблем, реальні національні інтереси та причини, чому десь із Росією потрібно зблизитися, а десь віддалитися. Щоб не виглядало дебільно.
5. Зупинити танці на кістках Майдану. Особливо, коли пі-джеями смертельного диско себе призначили автор законів 16 січня Портнов і Лукаш, дружина голови (18.06.2010-20.02.2014) Служби зовнішньої розвідки Григорія Ілляшова, офіцера КДБ.
6. Припинити гратися з медіа. Закони Олександра Ткаченко та Володимира Бородянського приведуть до того, що протест не будуть акумулювати випуском пару на шоу. Ніхто ж не вірить, що закони прийняті для боротьби з російською пропагандою. Як вони можуть діяти до «кінця війни», якщо юридично війни немає, а фактично іде потепління?
7. Зробити таки орієнтацію на ФОПів, на тих, хто привів Зеленського до влади. Бо від запаху тухлої капусти олігархічного договорняка гидко. І так же видно, чиї люди де призначені.

Миру з Росією не вдасться збудувати.

Нас чекає або період важкого відновлення, або легкий і веселий багабум.

Титанік «Україна» йтиме до дна, а на плазмах показуватимуть «Скажене весілля» і найкращі випуски «Кварталу».

Автор: Петро Охотін

Оценка материала:

5.00 / 1
Про обстріли на тлі оди радості про мир 5.00 5 1
Колонки / Колонки / Блоги
18.02.2020 842
Еще колонки: Колонки / Блоги