<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Прес-релізи
Нерухомість
26.03.2010 18:37 15558

Україна відкриває нову сторінку в книзі рекордів Гіннеса!

«Епіцентр К» визнано найбільшим гіпермаркетом формату DIY у світі!



27 та 28 березня 2010 року в Епіцентрі на Берковецькій, 6-В відбудеться грандіозне  зіркове свято з нагоди нагородження гіпермаркету «Епіцентр К» у номінації «найбільший будівельно-господарський гіпермаркет формату DIY у світі».


Нове досягнення України підтвердили представники національного проекту «Книга рекордів України», акредитованого партнера Книги рекордів Гіннеса. Вони зафіксували найбільшу торгову площу гіпермаркету «Епіцентр», яка складає 56 000 м.кв. та рекорднокороткі строки будівництва – всього 6 місяців! Як зазначають у самій компанії «Епіцентр К», рекордним є і асортимент товарів – 200 000 найменувань!
Протягом двох днів відвідувачів очікують майстер-класи та конкурси від зірок, розіграш 200 000 гривень  та тисячі подарунків. Також в програмі - народні гуляння з фольклорним колективом, футбольне шоу від зірок, парад чемпіонів та найсильніших атлетів України, з якими можна буде і позмагатись, баскетбольний фристайл від харизматичного учасника шоу «Україна має талант» — Сергія Дубровського та багато інших розваг. Організатори запевняють, що сумувати не доведеться і кожен з відвідувачів знайде цікаві для себе розваги, адже головне гасло компанії - «Епіцентр – для Всіх!».
Ввечері, два дні поспіль, покупців Епіцентру чекають грандіозні гала-концерти, в яких візьмуть участь Віктор Павлік, Василь Бондарчук, Фоззі та НеДіля, Мирослав Кувалдін, Олександр Воєвуцький, Ларсон, гурти Авіатор, Dруга Ріка, Тартак, Дантес&Олейник, Dі Lemma, Павлики  Інт., Пара нормальних. Вести шоу буде Андрій Доманський, а вчитиме всіх бажаючих танцювати — неперевершений Влад Яма.
Окремий сюрприз від організаторів –  улюблених виконавців можна буде побачити в новому амплуа. Деталей щодо нових талантів зірок організатори не розголошують, проте хто знає, можливо Влад Яма — талановитий касир, а Валерій Харчишин, лідер гурту «Друга ріка», – неперевершений садівник? Дізнатися про це можна буде тільки 27 та 28 березня в будівельно-господарському гіпермаркеті «Епіцентр К» за адресою: вул. Берковецька, 6-В.
«Не виключено, що на святкуванні вдасться зафіксувати ще один рекорд - найвищу концентрацію зірок під одним дахом, - жартує директор Епіцентра-рекордсмена, Вадим Лозовий і додає серйозно, - насправді ж, ми просто  переконані, що Україні є чим пишатися, і щодня доводимо це у своїй роботі!», сообщает Газета.

Початок святкової програми: 27 березня, о 12.00
28 березня, о 12.00
Початок церемонії нагородження: 27 березня, о 15.00

Акредитація журналістів - на центральному інформаційному центрі гіпермаркету «Епіцентр К» за адресою: вул. Берковецька, 6-В.
Для всіх журналістів, які акредитуються до 14:45, 27.03.2010 – святковий фуршет!

Оценка материала:

4.00 / 7
Україна відкриває нову сторінку в книзі рекордів Гіннеса! 4.00 5 7
Прес-релізи / Нерухомість
26.03.2010 18:37 15558
Еще материалы раздела «Нерухомість»