НОВОСТИ ДНЯ: Комету Neowise можно увидеть в Украине невооруженным глазом: куда смотреть  Сравнивать языковую ситуацию в Швейцарии и Украине неуместно – австрийский профессор  США с Японией договорились совместно исследовать Луну  Дуров обвинил Apple и Google в злоупотреблении положением на рынке  Фуд-ликбез: почему к кофе подают стакан воды?  На Донбассе погиб 31-летний офицер Тарас Матвеев   Зеленский просит отменить ограничения на зарплаты чиновникам все новости дня
Жизнь и Стиль
Общество
24.06.2020 310

Десерт на ледачу господиню: полуничний торт-желе

Десерт, який не потребує випікання та багато часу.

Достатньо змішати компоненти та поставити на пару годин застигати в холодильник - і можна насолодитися охолоджуючим та смачним літнім десертом.

Інгредієнти:

  • Сметана - 600 г
  • Желатин - 25 г
  • Цукор - 1 стакан
  • Полуниця - 500 г

Спосіб приготування:

  1. Желатин з'єднати з 0,5 склянки води і залишити набухати протягом 10 хвилин.
  2. Сметану з'єднати з цукром і збити до тих пір, поки не розчиниться цукор.
  3. Розтопити набряклий желатин в мікрохвильовці і з'єднати його з сметаною, збиваючи на невеликій швидкості міксера.
  4. Силіконову форму для випічки кексів наповнити полуницею. Залити полуницю сметанним желе.
  5. За допомогою лопатки підняти полуницю з дна форми. Надіслати сметанний торт-желе в холодильник мінімум на 2 години. Для того щоб полегшити витяг торта з форми потрібно відправити його в ємність з гарячою водою на одну хвилину. Потім дістати торт і відразу перевернути на тарілку і витягти з форми.

Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 4
Десерт на ледачу господиню: полуничний торт-желе 5.00 5 4
Жизнь и Стиль / Общество
24.06.2020 310
Еще материалы раздела «Общество»