<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський назвав наступні цілі диктатора Путіна після України  Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024  ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.06.2020 1343

Кому просто необхідно істи малину?

Ця ароматна і ніжна ягода поєднує в собі величезну користь, а також має чудовий смак, за рахунок якого ця ягода набула широкого поширення в кулінарії.

Кому вона принесе найбільшу користь?

Малина особливо корисна при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, завдяки їй покращується травлення, робота нирок і знімаються набряки сечового міхура.

Малина має жарознижуючу, знеболюючу і потогінну засобом, що дуже допомагає при простудних захворюваннях. Тому, якщо ви захворіли літом, включіть в меню ягоди малини. І варто запастися на зиму декількома баночками малини або заморозити цю корисну ягоду.

Вважається що малина допомагає при безплідді, статевому безсиллі і неврастенії, діабеті і запаленнях суглобів, гінекологічних хворобах, відновлює серцевий ритм, а також попереджає лейкемію.

Корисна малина для дітей, передусім проти рахіту. Дуже невелика кількість ягід і фруктів містить вітамін D, а у складі малини його міститься досить багато, тому саме нею можна замінити риб'ячий жир. В середньому дитяча норма - 70 г ягід малини в день.

В народній медицині відомі властивості малини вирішувати проблеми при статевому безсиллі і безплідді у чоловіків. Причому тут ефективні як свіжі ягоди, так і різні чаї та настоянки.

Великим плюсом малини є також те, що вона не калорійна. Її калорійність становить всього 41 калорію на 100 грамів продукту.

Однак не слід вживати цю ягоди без міри, так як вона може викликати сильну алергічну реакцію. Для здорової людини оптимальна норма - до 2 склянок на день.

Будьте здорові!

Оценка материала:

5.00 / 1
Кому просто необхідно істи малину? 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.06.2020 1343
Еще материалы раздела «Суспільство»