<
НОВИНИ ДНЯ: Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібновсі новини дня
Життя та Стиль
Події
03.08.2020 975

Выяснились подробности задержания захватчика банка в Киеве

Захвативший отделение банка в столичном бизнес-центре Леонардо гражданин Узбекистана Сухроб Каримов был задержан в результате спецоперации силовых органов.

Об этом в понедельник, 3 августа 2020 г., сообщила руководитель полиции диалога Виктория Азарова в комментарии СМИ.
По ее словам, вместо журналистов, общения с которыми требовал Каримов, к нему в отделение под видом представителей СМИ вошли переодетые сотрудники полиции и СБУ.
Азарова так же сообщила, что освобожденная заложница находится в очень хорошем состоянии. По словам Азаровой, террорист общался с ней спокойно и назвал себя святым духом.

Оценка материала:

5.00 / 1
Выяснились подробности задержания захватчика банка в Киеве 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
03.08.2020 975
Еще материалы раздела «Події»