НОВИНИ ДНЯ: Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедами  Головне із нового закону про мобілізацію: відповіді на питання, які хвилюють багатьох українців  Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітня  Відстрочка від мобілізації для студентів і викладачів: хто має право – повний перелік  У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого домувсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
02.09.2020 715

«Родинний Клуб» відвідав Ужгород, або як компанія здійснила мрію чергового українця!

14 серпня 2020 року команда «Родинного Клубу» завітала до одного з найбільш зелених міст України, яке розкинулося на семи пагорбах – Ужгорода. Звичайно ж, спланована ця поїздка була не з туристичними цілями, хоча охочих пізнати красу цього неймовірного куточка нашої країни просто не злічити! «Родинний Клуб» відвідав Ужгород для того, щоб вручити приз черговому переможцю маркетингової акції від «Золотого Фонду». А як це було та хто став цим щасливчиком – читайте далі!.

Пономарьова Ганна Михайлівна – так звати жінку, яка люб’язно зустріла представників «Родинного Клубу» у себе на Батьківщині. Саме її доля обрала в якості переможниці маркетингової акції, тож «Родинний Клуб» не забарився та негайно вирушив вітати щасливицю. Уже при першій зустрічі команда «Родинного Клубу», яка ретельно готувалася та хвилювалася, як уперше, відзначила: жінка виявилася надзвичайно сором’язливою та до кінця не могла повірити в те, що ця пригода сталася саме з нею. «Чесно кажучи, я досі не вірю в це, хоча мріяла про цей момент протягом довгих років – момент, коли я зустріну таких хороших і добропорядних людей, які допоможуть втілити в життя мої бажання!» – зізналася Ганна Михайлівна.

Pobed_02.09.20_2

Вручивши переможниці живі квіти в горщику, які довго будуть радувати жінку своєю красою, головний представник команди «Родинного Клубу» запропонував ознайомитися з усіма необхідними документами, підписання яких гарантує те, що Ганна Михайлівна стане офіційною переможницею маркетингової акції та отримає свій грошовий приз із врахуванням усіх податків протягом 3-х днів із моменту підписання договору про дарування грошових коштів.

Ганна Михайлівна розповіла, що має велику родину: багато онуків та правнуків, які проживають далеко від неї. Також жінка поділилася тим, що все життя віддала улюбленому та омріяному фаху: після закінчення педагогічного інституту вона працювала учителькою, тож зараз дуже любить багато читати та кожного дня дізнаватися нову інформацію. Сьогодні саме читання книг є головним захопленням Ганни Михайлівни. Що ж до новини про виграш, жінка зізнається: спершу нікому не розповідала про свою перемогу. Чи то боялася наврочити, чи то не вірила власному щастю. «Я найбільше довіряю тільки «Родинному Клубу», – коментує щаслива переможниця.

Ганна Михайлівна розповіла команді «Родинного Клубу», на що ж витратить свій виграш. Виявляється, жінка разом із онуками ще 11 років тому затіяла зводити будинок, однак постійно ця ідея відходила на другий план поруч із глобальними проблемами, пов’язаними з коштами. Як добре, що тепер жінці нічого не заважає здійснити її сімейну мрію! До речі, вона вже запросила «Родинний Клуб» до себе на новосілля.

Ознайомившись із усіма положеннями офіційного документа, Ганна Михайлівна стала дійсною переможницею маркетингової акції. Переконатись у чесності та прозорості визначення переможців можна на офіційних сторінках «Родинного Клубу», переглянувши всі відео-підтвердження. Із упевненістю можна стверджувати, що компанія завжди виконує свої обіцянки та робить усе для того, аби в українців не залишалось жодних сумнівів щодо її доброчесності.

Нехай приклад нової переможниці надихне і вас брати участь у маркетингових акціях «Родинного Клубу». Тож хай щастить!

***

14 августа 2020 команда «Родинного Клуба» посетила один из самых зеленых городов Украины, который раскинулся на семи холмах – Ужгород.  Конечно же, спланированная эта поездка была не в туристических целях, хотя желающих познать красоту этого невероятного уголка нашей страны просто не счесть! «Родинний Клуб» посетил Ужгород для того, чтобы вручить приз очередному победителю маркетинговой акции от «Золотого Фонда». А как это было и кто стал этим счастливчиком – читайте дальше!

Пономарева Анна Михайловна – так зовут женщину, которая любезно встретила представителей «Родинного Клуба» у себя на Родине.  Именно ее судьба выбрала в качестве победительницы маркетинговой акции, поэтому «Родинний Клуб» не замедлил и сразу же отправился приветствовать счастливицу.  Уже при первой встрече команда «Родинного Клуба», которая тщательно готовилась и волновалась, как впервые, отметила: женщина оказалась чрезвычайно стеснительной и до конца не могла поверить в то, что эта история произошла именно с ней.  «Честно говоря, я до сих пор не верю в это, хотя мечтала об этом моменте в течение долгих лет – моменте, когда я встречу таких хороших и добропорядочных людей, которые помогут воплотить в жизнь мои желания!»  – призналась Анна Михайловна.

Вручив победительнице живые цветы в горшке, которые долго будут радовать женщину своей красотой, главный представитель команды «Родинного Клуба» предложил ознакомиться со всеми необходимыми документами, подписание которых гарантирует то, что Анна Михайловна станет официальной победительницей маркетинговой акции и получит свой денежный приз с учетом всех  налогов в течение 3-х дней с момента подписания договора о дарении денежных средств.

Анна Михайловна рассказала, что имеет большую семью: много внуков и правнуков, проживающих далеко от нее.  Также женщина поделилась тем, что всю жизнь отдала любимому делу: после окончания педагогического института она работала учительницей, поэтому сейчас очень любит много читать и каждый день узнавать новую информацию.  Сегодня именно чтение книг является главным увлечением Анны Михайловны.  Что касается новости о выигрыше, женщина признается: сначала никому не рассказывала о своей победе.  То ли боялась сглазить, то ли не верила собственному счастью.  «Я больше доверяю только «Родинному Клубу», – комментирует счастливая победительница.

Анна Михайловна рассказала команде «Родинного Клуба», на что же потратит свой выигрыш.  Оказывается, женщина вместе с внуками еще 11 лет назад затеяла строить дом, однако постоянно эта идея отходила на второй план на фоне глобальных проблемам, связанных со средствами.  Как хорошо, что теперь женщине ничего не мешает осуществить ее семейную мечту!  Кстати, она уже пригласила «Родинний Клуб» к себе на новоселье.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Родинний Клуб» відвідав Ужгород, або як компанія здійснила мрію чергового українця! 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
02.09.2020 715
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»