<
НОВИНИ ДНЯ: Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценаріївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.09.2020 623

В Днипре начали устанавливать мини-скульптурки

К своему 244-му дню рождения Днипро получило подарок в форме первой мини-скульптурки, связанной с историей города.

Как передает Укринформ, об этом сообщает Туристический информационный центр г. Днипро в Фейсбуке.

Бронзовую мини-скульптуру «Мост Александра Поля» установили напротив Днепровского городского совета в рамках проекта «Почувствуй Днипро».

«Перша мініскульптура – це міст Поля – Амурський міст, як його ще називають «Старий міст». Загалом проєкт «Відчуй Дніпро» – це історія нашого славетного міста в бронзових мініскульптурах. Реалізуємо його для підвищення культурної та туристичної привабливості Дніпра. Мініскульптури, які символізують історію, стали невід'ємною частиною архітектури багатьох європейських міст. І переконані, що Дніпро посяде гідне місце в такій світовій тенденції», – зазначив автор проєкту Карен Агаджанян.

За його словами, у середмісті планують встановити ще сім фігурок. Вони будуть різної тематики, але всі присвячені історії Дніпра.

Скульптор маленької копії мосту Поля – Роман Домашич.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Днипре начали устанавливать мини-скульптурки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.09.2020 623
Еще материалы раздела «Суспільство»