НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленськоговсі новини дня
Прес-релізи
Інше
30.09.2020 474

Де у Львові можна придбати якісний слуховий апарат?

Якщо ви зіткнулися з проблемою порушення слуху, то, безумовно, у вас виникає безліч питань: як підібрати апарат? Де його купити? Чи можливий підбір приладу без присутності майбутнього користувача? Яка вартість даного пристосування?

У філії Центру Слуху «Беттертон», який розташований у Львові, кожному клієнту пропонується широкий перелік послуг. Ми готові прийти на допомогу в будь-якій справі: від вибору пристрою до його подальшого обслуговування.

Якщо ви зіткнулися з проблемою порушення слуху, то, безумовно, у вас виникає безліч питань: як підібрати апарат? Де його купити? Чи можливий підбір приладу без присутності майбутнього користувача? Яка вартість даного пристосування?

Отримати повні відповіді на ці та інші питання краще всього при безкоштовній консультації з фахівцем, а також у момент вибору пристрою.

Здійснюючи підбір слухового апарату, слід пам'ятати, що він є індивідуальним пристосуванням. Саме тому купувати його слід тільки в присутності пацієнта. Оскільки, перш за все, фахівець повинен провести обстеження хворого і тільки після цього зробити відповідні висновки. Крім того, здійснювати таку відповідальну покупку варто виключно у спеціально призначених для цього центрах. Таке рішення дозволить придбати дійсно якісну річ, яка стане корисною для поліпшення стану слуху.

Якщо ви збираєтеся відвідати наш центр, то потрібно заздалегідь записатися на прийом. Така передбачливість позбавить вас від необхідності сидіти в черзі.
Втрата слухових якостей у кожної конкретної людини є строго індивідуальною. Тому і час, який доведеться витратити на підбір СА, може бути різний. У середньому, така процедура проводиться в межах 1,5 години.

Основні етапи вибору пристроїв для поліпшення слуху:

  • консультація з фахівцем;
  • огляд;
  • обстеження слухової функції з метою виявлення рівня втрати слуху;
  • вибір приладів, які мають найбільш оптимальні характеристики і параметри. Саме на цьому кроці пацієнту пропонують порівняти кілька пристосувань, щоб виділити серед них відповідний;
  • налаштування;
  • консультація щодо експлуатації та догляду за пристроєм.

Варто відзначити, що всі послуги, надані при купівлі апарату, є абсолютно безкоштовними. Таким чином, ви оплачуєте тільки обраний прилад. А якщо вам потрібен пристрій завушного типу, то ще оплачується індивідуально виготовлений вкладиш для вуха.

Відвідайте львівський Центр Слуху «Беттертон» за адресою: вул. Городоцька, б. 44, перший поверх. 
Для запису телефонуйте за номерами: (032) 253-69-65, (067) 670-87-47, (050) 433-47-57.

Детальніше: https://bettertone.com.ua/contacts/lvov/

Оценка материала:

5.00 / 1
Де у Львові можна придбати якісний слуховий апарат? 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
30.09.2020 474
Еще материалы раздела «Інше»