<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
25.11.2020 2066

Днипро объявил день траура по гендиректору КБ «Южное»

Четверг в Днипре официально объявлен днем ​​траура по скончавшемуся от COVID-19 генеральному директору КБ "Южное" Александру Дегтяреву.

Як передає Укрінформ, відповідне розпорядження підписав міський голова Дніпра Борис Філатов. Також у Фейсбуці він повідомив місце і час прощання з Дегтярьовим.

“Громадянська панахида за Олександром Дегтярьовим відбудеться 26 листопада з 11 до 12 у ДК Машинобудівників. Також цей четвер у Дніпрі офіційно оголошено днем жалоби”, - зазначив Філатов.

У своєму дописі він зауважив, що знайомство із генеральним директором КБ “Південне” було для нього честю.

“Він боровся за космічну мрію Дніпра і належав до школи професіоналів — досвідчених фахівців, чиє ім‘я відоме в Україні та за її межами. Утім, людське життя виявилося крихким, а хвороба — безжальною. Цю втрату важко усвідомити, адже нещодавно він висловлював мені свою довіру та підтримку у другому турі виборів”, - написав Філатов.

Как сообщал Укринформ, 24 ноября от осложнений COVID-19 скончался генеральный директор КБ "Южное" Александр Дегтярев - академик Национальной академии наук Украины, доктор технических наук, кандидат экономических наук, академик Международной академии астронавтики, Вице-президент Международной астронавтической федерации, секретарь украинского регионального отделения Международной академии астронавтики. "Почетный работник космической отрасли Украины", заслуженный машиностроитель Украины. Лауреат Государственной премии Украины, лауреат "Золотой медали В.Ф. Уткина".

Оценка материала:

5.00 / 1
Днипро объявил день траура по гендиректору КБ «Южное» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
25.11.2020 2066
Еще материалы раздела «Події»