НОВИНИ ДНЯ: Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Timesвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
11.05.2010 16:03 17143

Цього року Ukrainian Fashion Games Greece зібрав прихильників української моди на осторові Крит!

Ukrainian Fashion Week і Туристична фірма «АЛБИЗ-ТУР» вже вдруге стали організаторами події, що відкриває літній сезон як у моді, так і в туризмі. Учасників і гостей цього разу приймала п’ятизіркова мережа готелів Aldemar (Royal Mare та Knossos Royal Village (Греція, o.Крит). Партнером  Ukrainian Fashion Games стала Міжнародна меценатська організація Олександра Онищенка TOP Ukraine. Саме на Криті, у готельних комплексах з власними пляжами, басейнами, бездоганним сервісом та вишуканою кулінарією кожен зміг не лише чудово відпочити, але й стати учасником нового етапу проекту Ukrainian Fashion Games, що вже презентував українську моду в Парижі та Нью-Йорку, Москві та Делі, Празі та Вашингтоні.



Українські дизайнери під успішним керівництвом режисера-постановника події, дизайнера Олексія Залевського не просто представили красиві колекції, а ще й вразили гостей цікавим та непередбачуваним шоу. Спеціальною колекцією створеною для Ukrainian Fashion Games, покази відкривала Вікторія Ґресь. Свої колекції на Криті представили дует Тетяна Земскова/Олена Ворожбит, Олена Даць,  Віктор Завадський, Олексій Залевський, Лариса Лобанова, Світлана Саворона, Андре Тан. Колекцію білизни ТМ «Defile», що створюється та відшивається в Україні, представила компанія «Дика орхідея». А несподіваною родзинкою показів став baby-fashion, який представили Христина Бобкова і ТМ «Пара Solo».  Христина Бобкова висловила своє задоволення від роботи з дітьми: «У показах брали участь багато дітей зі своїми мамами, і головною родзинкою стало те, наскільки діти та батьки були між собою схожі. Я хотіла максимально сконцентрувати на цьому увагу».

Дефіле першого дня своїм вітальним словом відкривала Голова оргкомітету Ірина Данилевська та Надзвичайний та Повноважний Посол України в Грецькій Республіці пан Валерій Цибух. Також покази відвідали  губернатор острова Крит та представники посольств Вірменії та Грузії в Греції.

Олексій Залевський висловив приємні враження від роботи з дизайнерами: «Відпочинок не заважав нашій плідній співпраці, яка пройшла у дружній атмосфері. І взагалі було дуже добре, але мало!»

Також у розкладі Ukrainian Fashion Games окремою подією стала Gala-вечеря, де можна було  познайомитися з традиційною грецькою кухнею. Ведуча вечора, співачка «Арктики» Ольга Горбачова подарувала гостям свої пісні. Запрошеною зіркою  Gala-вечері стала Ірина Білик. А також усі бажаючі могли стати учасниками «Mafia-night» parties.

Як постійні прихильники української моди і партнери наших заходів, на Криті побували Олександр Онищенко, Наталія Окунська, Надія Видріна, Борис Абрамов, Андрій Сирота, Стас Янкелевський, Ірина та Олександр Горобець, Ірина Тимофеєва, Борис Непомнящий та Борис Магіденко та інші.

Голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week  Ірина Данилевська поділилася своїми враженням: «Цього року покази проводилися у дуже красивому місці: «декорацією» для шоу стали пальми, небо, море. З Києва прилетіли вродливі моделі і талановиті стилісти.  Велику подяку хотілося б висловити Олексію Залевському, адже йому вдалося емоційно влучно вибудувати дефіле представлених колекцій. Ми раді, що нам укотре вдалося так чудово провести Ukrainian Fashion Games і сподіваємось побачити усіх гостей знову наступного року».

Медіапартнери Ukrainian Fashion Games Greece: журнали «Viva!», «Главред», «Сезони моди».

Оценка материала:

4.33 / 6
Цього року Ukrainian Fashion Games Greece зібрав прихильників української моди на осторові Крит! 4.33 5 6
Прес-релізи / Інше
11.05.2010 16:03 17143
Еще материалы раздела «Інше»