НОВИНИ ДНЯ: Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Бізнес
Економіка
27.11.2020 580

Чи будуть дітям подарунки на свято?

Громадська спілка «Українська Асоціація Індустрії Іграшок», що об’єднує представників українського відповідального ритейлу іграшкової індустрії, звернулась до Кабінету Міністрів України з проханням включити магазини роздрібної торгівлі дитячими іграшками та товарами для дітей у перелік об’єктів, яким дозволено працювати в період будь-якого виду карантину до Новорічних свят.

Представники українського ритейлу в свою чергу гарантують дотримання жорстких правил карантину у торгівельних точках.

Підприємці із розумінням ставляться до дій держави, спрямованих на нерозповсюдження коронавірусної інфекції (COVID-19) та  цілком підтримують всі заходи безпеки, спрямовані на протидію її поширенню.

Втім, зазначають, що локдаун вихідного дня ставить під загрозу можливість отримання дітьми подарунків до Новорічно-Різдвяних свят. Іграшки – єдине джерело розвитку та позитивних емоцій для дітей, особливо у період карантину вихідного дня в Україні, коли діють обмеження.

Період Новорічних свят є вирішальним для іграшкового бізнесу, що знаходиться в непростому становищі впродовж всього 2020 року та покриває збитки, понесені впродовж цілого року. Обмеження карантину вихідного дня можуть привести до безповоротних наслідків - занепаду в цілому по галузі.

Роздрібна торгівля іграшками в Україні – це діяльність підприємств, що забезпечують робочими місцями тисячі громадян та приносять до державного бюджету потужні надходження від сплати ПДВ та інших податків.

Тож, представники Громадської спілки «Українська Асоціація Індустрії Іграшок» сподіваються на взаєморозуміння та підтримку українського бізнесу.

Інформаційна довідка:

Громадська спілка «Українська Асоціація Індустрії Іграшок» - неприбуткова громадська спілка, що об’єднує професійне співтовариство у сфері виробництва та дистрибуції дитячих іграшок в Україні. Місія ГС «УАІІ» - розвиток ринку якісних дитячих іграшок з урахуванням основоположних принципів, закладених учасниками цієї галузі, і високих міжнародних стандартів.

У процесі своєї діяльності ми тісно співпрацюємо з органами державної влади з метою отримання роз’яснень, рекомендацій, проводимо спільні зустрічі, на яких вирішуються нагальні питання, пов’язані з порядком застосування діючого українського законодавства та імплементацією міжнародних норм при реалізації товарів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чи будуть дітям подарунки на свято? 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
27.11.2020 580
Еще материалы раздела «Економіка»