<
НОВИНИ ДНЯ: Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалютавсі новини дня
Політика
Україна
16.01.2021 456

Війна на Донбасі: п'ять обстрілів, поранений боєць ЗСУ

Протягом минулої доби, 15 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксували п’ять порушень режиму припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» поруч із населеними пунктами Гнутове і Талаківка, збройні формування Російської Федерації декілька разів відкривали вогонь із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Неподалік Трудівського противник здійснив у бік українських позицій кілька черг зі стрілецької зброї. Внаслідок пострілів один український захисник отримав вогнепальне поранення. Воїна було швидко доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога.

Поблизу Південного, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», російсько-окупаційні війська вели вогонь з підствольного гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Від початку поточної доби, 16 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: п'ять обстрілів, поранений боєць ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
16.01.2021 456
Еще материалы раздела «Україна»