НОВИНИ ДНЯ: В Україну йде сильне похолодання з дощами та грозами: де і коли зіпсується погода  Дрони змінюють війну в Україні, як танки під час Першої світової, - WP  Яєчний паштет із волоськими горіхами: рецепт чудової холодної закуски  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Нафта дешевшає після невдалої спроби Ірану атакувати Ізраїль  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погодавсі новини дня
17.01.2021 692

В УЗ змінять правила провезення багажу і ідентифікації пасажирів

АТ Укрзалізниця планує спростити вимоги до пропонованих для посадки у вагон документів, заявив глава компанії Володимир Жмак.

Про це пише Інтерфакс-Україна, з посиланням на програму "Україна з Тиграном Мартиросяном" на телеканалі "Україна 24".

"Ми найближчим часом приймемо рішення про спрощення вимог до документів, що пред'являються пасажиром. Ми будемо говорити про те, що "Дія" буде діяти, ксерокопія документа теж буде достатньою підставою для допуску пасажира у вагон", - повідомив Жмак.

Крім того, Укрзалізниця буде посилювати контроль за дотриманням норм провозу багажу пасажирами.

"Зараз ми будемо приділяти більше уваги тому, щоб чинні норми виконувалися. Тому що провезення неоплаченого багажу також завдає нам збитків", - заявив глава компанії.

Жмак також підкреслив, що здійснення контролю за перевезенням багажу входить в обов'язки провідника, крім того, за дотримання цієї норми відповідальний і начальник поїзда.

Оценка материала:

5.00 / 1
В УЗ змінять правила провезення багажу і ідентифікації пасажирів 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
17.01.2021 692
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»