<
НОВИНИ ДНЯ: Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
18.01.2021 740

Адаптивний карантин в Україні продовжать до 31 березня – прем’єр

Кабінет міністрів України планує продовжити адаптивний карантин в Україні до 31 березня, однак посилений карантин після 24 січня продовжувати не будуть.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль в інтерв'ю Інтерфакс-Україна.

"Швидше за все, ми продовжимо його (адаптивний карантин - ред.) до 31 березня тією ж постановою. Поки немає підстав скасовувати адаптивний карантин. Хвороба не зникла", - сказав Шмигаль.

За його словами, підстав для зняття карантину немає.

"Європа палає, ми відкриті для Європи, ми відкриті всередині держави, тому підстав для зняття карантину немає. Не потрібно передчасно тішити себе ілюзіями. Я впевнений, що карантин дуже довго триватиме цього року. А ось яким саме він буде, це вже інше питання", - резюмував прем'єр.

Оценка материала:

5.00 / 1
Адаптивний карантин в Україні продовжать до 31 березня – прем’єр 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
18.01.2021 740
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»