<
НОВИНИ ДНЯ: Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомість  Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюансвсі новини дня
Політика
Європа
18.01.2021 603

Європарламент завтра проведе дебати щодо Навального

Європейський парламент завтра, 19 січня, проведе дебати у зв'язку з арештом російського опозиціонера Олексія Навального. Також цього тижня може бути прийнято відповідну резолюцію.

Про це у Twitter повідомив брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк.

"Європарламент додав на пленарне засідання на завтра дебати по темі Навального", - повідомив Йозвяк.

Він також уточнив, що голосування по цьому пункту відбудеться в четвер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Латвія запропонувала ввести санкції проти Росії через арешт Навального. Рішення російського суду назвали несправедливим, а Москву звинуватили в порушенні міжнародних зобов'язань.

Також стало відомо, що Рада ООН з прав людини може провести надзвичайне засідання через арешт Навального. Крім того, свою позицію озвучила й Україна.

Опозиціонера заарештували до розгляду питання про заміну йому покарання з умовного на реальне по справі "Ів Роше". Федеральна служба виконання покарань просила заарештувати його, оскільки він нібито систематично порушував умови випробувального терміну і з цієї причини був оголошений в розшук.

Оценка материала:

5.00 / 1
Європарламент завтра проведе дебати щодо Навального 5.00 5 1
Політика / Європа
18.01.2021 603
Еще материалы раздела «Європа»