<
НОВИНИ ДНЯ: Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкційвсі новини дня
Політика
Україна
19.01.2021 1444

ФБР розкрило плани конспірологів QAnon зірвати інавгурацію Байдена

Послідовники руху QAnon обговорювали можливість проникнути на інавгурацію Джо Байдена під виглядом нацгвардійців, аби зірвати церемонію.

За повідомленням The Washington Post, такі дані отримало ФБР.

«У понеділок ФБР у приватному порядку попередило правоохоронні органи, що ультраправі екстремісти обговорювали, як видати себе за службовців Національної гвардії в Вашингтоні», - зазначає видання із посиланням на доповідь розвідки, яку отримало у своє розпорядження.

Крім того, повідомляється, що екстремісти вивчали на картах уразливі місця у Вашингтоні. За оцінками розвідки, це може свідчити про намагання зірвати інавгурацію обраного президента США Джо Байдена, заплановану на 20 січня.

Конспірологічна теорія QAnon полягає у вірі, що чинний президент Дональд Трамп веде «таємну війну» з демократичною верхівкою і зірками Голлівуду, які нібито займаються сексуальною експлуатацією дітей і поклоняються дияволу.

Оценка материала:

5.00 / 1
ФБР розкрило плани конспірологів QAnon зірвати інавгурацію Байдена 5.00 5 1
Політика / Україна
19.01.2021 1444
Еще материалы раздела «Україна»