<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Світ
19.01.2021 705

У Кремлі запевняють, що Путін не боїться Навального

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін не боїться опозиційного політика Олексія Навального.

Про це повідомляє Медуза.

"Це, звичайно ж, повна нісенітниця. Взагалі в цілому абсолютно не потрібно якимось чином асоціювати президента з порушенням законів Російської Федерації. А різні твердження, що хтось когось боїться, – це абсолютна нісенітниця", – заявив Пєсков.

Заклики Навального виходити на вулиці, прессекретар Путіна назвав "тривожними", але запевнив, що в Кремлі не побоюються масових протестів.

Відповідаючи на питання, чи немає суперечності в тому, що Навальний не відмічався в поліції, тому що був у Берліні, куди його відпустив особисто Путін, Пєсков сказав, що "немає суперечності".

Він пояснив, що, коли Навальний був на лікуванні, то "ніяких питань ФСВП йому не задавав і проявляв абсолютну гнучкість і розуміння". А питання з'явилися вже після того, як клініка "Шаріте" визнала Навального здоровим, а він все одно не відмічався в поліції.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Кремлі запевняють, що Путін не боїться Навального 5.00 5 1
Політика / Світ
19.01.2021 705
Еще материалы раздела «Світ»