НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
Бізнес
Економіка
19.01.2021 442

Держстат розповів, які продукти найбільше здорожчали за рік

Держстат оприлюднив рейтинг найдорожчих і найдешевших продуктів у 2020 році.

Лідером подорожчання став цукор. Його вартість протягом року збільшилася майже наполовину - на 46%. На другому місці – яйця. Їхня вартість зросла на третину. Соняшникова олія подорожчала на 22%.

Зазначається, що натомість торік знизилися ціни на овочі.

За даними Держстату, чи не найбільше зменшилася вартість на овочі борщового набору. Найбільше подешевшала цибуля - на 42%. Ціна за кілограм картоплі знизилася на чверть. Майже стільки втратила в ціні та капуста. Буряк подешевшав на 17%, а морква - на 6%.

Оценка материала:

5.00 / 1
Держстат розповів, які продукти найбільше здорожчали за рік 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
19.01.2021 442
Еще материалы раздела «Економіка»