НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
19.01.2021 529

Рада готується ввести в Україні референдуми

Верховна Рада може розглянути законопроект про референдум вже на першому пленарному тижні в 2021 році.

Про це повідомив у вівторок, 19 січня, глава партії Слуга народу Олександр Корнієнко в ефірі каналу Україна 24.
"Це останній пленарний тиждень не тільки січня, а й четвертої сесії, і за сесію у нас накопичувалося багато, так би мовити, боргів, домашніх завдань, які ми пробуємо надолужити", - сказав нардеп.
Ці законопроекти він розділив на кілька блоків.
"Перший блок - це наша програмна обіцянка, за яку ми багато боролися, це закон про референдум, який майже півроку відпрацьовувався з усіма можливими міжнародними інститутами, українськими експертами. Він буде на порядку денному тижня, думаю - у вівторок-середу ми зможемо проголосувати", - сказав Корнієнко.
Крім того, парламент планує розглянути законопроект про Бюро економічної безпеки.
"Це важлива реформа, яка дозволить перенести функції із силових структур у спеціальну службу, яка займається аналізом фінансів... І законопроект про СБУ теж на тижні будемо в першому читанні голосувати", - сказав нардеп.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рада готується ввести в Україні референдуми 5.00 5 1
Політика / Україна
19.01.2021 529
Еще материалы раздела «Україна»