<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Політика
Україна
20.01.2021 495

Кримську платформу можуть створити в ПАРЄ - нардеп

Україна планує створити неформальну Кримську платформу на майданчику ПАРЄ.

Про це в середу, 20 січня, заявила глава української делегації в Асамблеї Марія Мезенцева, пише Інтерфакс-Україна.
"У новій стратегії нашої делегації... ініціатива про неформальну платформу підтримки теми Криму та прав людини, що є одним з форпостів діяльності ПАРЄ. Неформальна платформа підтримки України вже заснована, як Кримська платформа. Таку ж назву вона матиме і на майданчиках ПАРЄ. І ми будемо... про цю ініціативу інформувати потенційних партнерів - депутатів ПАРЄ, щоб вони до цієї платформи приєднувалися", - сказала Мезенцева.
Нова платформа, за її словами, працюватиме паралельно з уже існуючою платформою Балтік-плюс.
"Ми з колегами подумали, що Крим, дотримання прав людини і ситуацію на півострові ми повинні виділити в інший вимір і активно працювати з цього треку", - зазначила нардеп.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кримську платформу можуть створити в ПАРЄ - нардеп 5.00 5 1
Політика / Україна
20.01.2021 495
Еще материалы раздела «Україна»