НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Події
20.01.2021 659

Вибух в центрі Мадриду: щонайменше три жертви

В результаті потужного вибуху на вулиці Толедо в Мадриді загинули щонайменше три людини. Ще декілька осіб постраждали.

Про це повідомила іспанська телерадіокомпанія RTVE.

Вибух пошкодив шість поверхів будівлі між житловим будинком та школою в центрі Мадриду. Правоохоронці вже оточили постраждалий район та евакуювали жителів прилеглих будинків.

Водночас іспанські рятувальники у Twitter заявили тільки про двох загиблих від вибуху в Мадриді. Ще шестеро людей, за їх інформацією, постраждали.

Нагадаємо, сьогодні близько 17:00 за київським часом в центрі Мадриду пролунав потужний вибух. Очевидці відразу ж поширили в соцмережах відео з наслідками вибуху. На відеороликах можна було побачити засипану уламками вулицю та пошкоджену будівлю.

Вже названо попередню причину вибуху в центрі Мадриду - це витік газу. Також відомо про евакуацію будинку для літніх, який розташований поблизу місця вибуху.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вибух в центрі Мадриду: щонайменше три жертви 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
20.01.2021 659
Еще материалы раздела «Події»