<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний переліквсі новини дня
Політика
Світ
20.01.2021 640

Байден офіційно став 46-м президентом США

Джозеф Байден у середу, 20 січня, у Вашингтоні склав присягу президента США. Під час церемонії інавгурації він виголосив традиційну клятву вірності народу США.

Таким чином, кандидат від демократів Джо Байден, обраний колегією виборців президентом США, офіційно став 46-м президентом Сполучених Штатів Америки.
"Урочисто присягаю, що буду сумлінно виконувати обов'язки президента Сполучених Штатів і в повну міру моїх сил буду підтримувати, охороняти і захищати Конституцію Сполучених Штатів", - сказав він.
Разом з Байденом до присяги була приведена Камала Гарріс - перша жінка - віце-президент в історії США.

Оценка материала:

5.00 / 1
Байден офіційно став 46-м президентом США 5.00 5 1
Політика / Світ
20.01.2021 640
Еще материалы раздела «Світ»