<
НОВИНИ ДНЯ: Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологинівсі новини дня
22.01.2021 1158

Телеканал Коломойського заблокував популярний український канал в Youtube після критичного відео

Youtube заблокував популярний український канал Geek Journal (майже 100 тисяч підписників) після критичного відео про історію каналу "1+1".

Причиною стали скарги "1+1" на порушення авторського права, заявив автор каналу, блогер Тайлер Андерсон, повідомляє LB.ua.

Канал залишається на сайті Youtube, але, за словами Андерсона, залити туди більше нічого не можна. Відео про "1+1" на ньому більше немає, але його можна знайти в Telegram.

"Я вбачаю в цьому наступ на свободу слова. Бо існує ціла плеяда каналів, де використовуються не просто шматки їхнього контенту, не fair use, як робимо це ми, - декілька секунд контенту в трейлерах або той контент, який є в Youtube, - і всім все прекрасно. Коли існують відео, де якась парочка за олів'є розглядає цілий випуск якоїсь програми без жодного блюру, без жодного монтажу, - їм нічого. А нам страйки. Одразу три", - сказав блогер.

Він вважає, що хтось на "1+1" просто образився за його відео.

Нагадаємо, що телеканал "1+1", який існує з 1995 року, входить до медіагрупи "1+1 Media". Кінцевим бенефіціаром каналу є Ігор Коломойський.

Оценка материала:

5.00 / 1
Телеканал Коломойського заблокував популярний український канал в Youtube після критичного відео 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
22.01.2021 1158
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»