НОВИНИ ДНЯ: Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українцівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.01.2021 543

COVID може залишатися на упаковках продуктів - ВООЗ

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) підтвердила, що COVID-19 може залишатися на упаковках заморожених продуктів. Вірус може залишатися на упаковках навіть при тривалому транспортуванні і передаватися до людини.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.

У ВООЗ наголосили, що коронавірус здатний виживати довгий час в умовах заморозки і холодного зберігання. При цьому в рекомендаціях організації вказується, що ризик зараження для споживачів є мінімальним, проте в окремих випадках продукти можуть бути заражені під час їх виробництва.

Водночас у ВООЗ додали, що даний проект рекомендацій є чорновим і потребує доопрацювання.

Наголошується, що 15 січня на північному сході Китаю в місті Тяньзинь виявили коронавірус на партії морозива.

Оценка материала:

5.00 / 1
COVID може залишатися на упаковках продуктів - ВООЗ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.01.2021 543
Еще материалы раздела «Суспільство»