<
НОВИНИ ДНЯ: Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозкивсі новини дня
Політика
Європа
24.01.2021 550

Франція готується до третього локдауну - ЗМІ

У Франції найближчі дні можуть оголосити новий, третій за рахунком, карантин через коронавірус, повідомляє газета Le Journal du Dimanche, посилаючись на джерела в уряді країни 24 січня.

Зараз обговорюються терміни нового локдауну і конкретні обмеження. Оголошення чергового карантину пов'язане з швидкими темпами поширення у Франції "британського" варіанту коронавірусу і нового штаму з ПАР.

Виступ президента Франції Еммануеля Макрона з питання нових обмежень має відбутися 27 січня.

Режим нового карантину набуде чинності до кінця наступного тижня і "триватиме не менше трьох тижнів", повідомили співрозмовники видання.

При цьому, за даними газети, деякі обмеження можуть бути пом'якшені. Зокрема, влада розглядає можливість на обмежений час дозволити роботу магазинів, які торгують товарами, які не належать до категорії першої необхідності.

Оценка материала:

5.00 / 1
Франція готується до третього локдауну - ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Європа
24.01.2021 550
Еще материалы раздела «Європа»