НОВИНИ ДНЯ: У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.01.2021 481

Міністр розповів про подальшу долю карантину

Україна повернулася до карантинних обмежень помаранчевого рівня.

Таке переконання висловив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу.

«Відсьогодні з 00 годин жорсткі карантинні обмеження припиняються, ми переходимо до іншого режиму. Ми вважаємо, що це набагато покращить ситуацію як зараз, так і в майбутньому. Цей етап карантинних обмежень так само дасть відповідний результат, як свого часу дав результат "карантин вихідного дня", який дозволив збити хвилю поширення коронавірусної хвороби», - сказав Степанов.

Він додав, що уряд протягом тижня проаналізує епідеміологічну ситуацію в розрізі регіонів і залежно від ситуації розглядатиме питання повернення до адаптивного карантину.

Як повідомлялося, в Україні з 8 січня до 24 січня діяли посилені карантинні обмеження, запроваджені з метою запобігання поширенню COVID-19.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністр розповів про подальшу долю карантину 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.01.2021 481
Еще материалы раздела «Суспільство»