НОВИНИ ДНЯ: Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктомвсі новини дня
Політика
Україна
25.01.2021 597

СБУ заявила про затримання розвідника "ЛНР"

Співробітники Служби безпеки України провели спецоперацію, за результатами якої був затриманий житель Луганської області, член незаконних збройних формувань і учасник бойових дій проти сил АТО/ООС.

Про це повідомляється на сайті спецслужби в понеділок, 25 січня.
"Встановлено, що житель Луганської області в 2014 році приєднався до так званого" 3-го Станично-Луганського батальйону десантно-штурмової бригади "НЗФ "ЛНР". Згодом продовжив злочинну діяльність на посаді розвідника у складі так званої "окремої розвідувальної роти 4 омсбр 2 АК НС ЛНР", - йдеться в повідомленні.
Контррозвідники встановили, що сепаратист виконував розвідувальні завдання в районі Станиці Луганської, Чорнухине і Дебальцеве.
Затриманому повідомлено про підозру за статтею про участь у діяльності не передбачених законом збройних формуваннях (ч.2 ст.260 КК України).
Також вирішується питання про повідомлення про підозру за статтею про посягання на територіальну цілісність і недоторканність України (ч.2 ст.110 КК України) та обрання запобіжного заходу.

Оценка материала:

5.00 / 1
СБУ заявила про затримання розвідника "ЛНР" 5.00 5 1
Політика / Україна
25.01.2021 597
Еще материалы раздела «Україна»