<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнеювсі новини дня
Політика
Україна
26.01.2021 577

Данілов назвав умову для початку нових відносин між Україною і Росією

Після анексії Криму та розв'язування війни на частині Донбасу Україна вважає Росію країною-агресором. Початок нових відносин між країнами можливий лише тоді, коли останній російський солдат покине територію України.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

"Нова історія взаємин можлива тільки після повного звільнення українських територій, видачі військових злочинців, державних зрадників, покарання винних у плануванні та здійсненні військової агресії проти нашої країни, - тільки після того, як останній російський солдат покине територію України. Ми вас сюди не кликали", - заявив Данілов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов назвав умову для початку нових відносин між Україною і Росією 5.00 5 1
Політика / Україна
26.01.2021 577
Еще материалы раздела «Україна»