<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закускивсі новини дня
Політика
Україна
27.01.2021 539

План вакцинації населення України можуть затвердити вже сьогодні

Верховна рада України сьогодні планує розглянути низку законопроектів. Серед них проект постанови про Національний план вакцинації населення проти COVID-19.

Про це йдеться у порядку денному парламенту.

Також нардепи планують розглянути законопроекти щодо відкритості інформації про розмір оплати праці в державних компаніях; щодо оподаткування митними платежами товарів, що переміщуються (пересилаються) у міжнародних поштових відправленнях, міжнародних експрес-відправленнях.

У порядку денному законопроект про посилення відповідальності за вчинення кримінальних правопорушень проти журналістів, а також проект постанови №4500 про Національний план вакцинації українців.

План вакцинації в Україні

План вакцинації населення від коронавірусу має п'ять етапів. Також є список груп ризику, тих, кого першими вакцинують:

  1. медичні працівники,
  2. військовослужбовці,
  3. соціальні працівники
  4. заклади догляду,
  5. люди похилого віку (60+),
  6. працівники освіти,
  7. державна безпека,
  8. пенітенціарні заклади та заклади виконання покарань,
  9. хронічні хворі, в незалежності від віку.

Оценка материала:

5.00 / 1
План вакцинації населення України можуть затвердити вже сьогодні 5.00 5 1
Політика / Україна
27.01.2021 539
Еще материалы раздела «Україна»