НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: кого з жінок можуть призвати за новим законом  Мобілізація по-новому: чи зроблять тепер недійсними паспорти ухилянтів  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозки  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедами  Головне із нового закону про мобілізацію: відповіді на питання, які хвилюють багатьох українців  Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.01.2021 533

В Україні запустять комунікаційну кампанію про COVID-вакцинацію

В Україні буде створений комунікаційний центр, який інформуватиме населення щодо вакцинації від коронавірусу.

Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко під час панельної дискусії "Вакцинація. Корупція. COVID-19", передає Укрінформ.

"Питання комунікації є пріоритетним в будь-якому питанні імунопрофілактики, особливо з урахуванням того, що ВООЗ внесла антивакцинальні настрої до десятки найбільших загроз для громадського здоров'я в цілому в цьому столітті. На попередньому засіданні операційного штабу МОЗ з вакцинокерованих інфекцій було стверджено комунікаційні рамки і прийнято рішення створити комунікаційний центр на базі ЦГЗ. Комунікаційний центр буде з комунікаційним штабом міжвідомчим, до якого будуть залучатися всі центральні органи виконавчої влади і обласні державні адміністрації", - сказав Ляшко.

Він зазначив, що комунікаційний центр буде платформою, яка об'єднає в собі і ЮНІСЕФ, і ВООЗ, і інших партнерів.

За його словами, вона стартуватиме з моменту чіткого розуміння графіка постачання вакцин, і чіткого розуміння, який саме продукт приходить першим.

"Розглядається питання запуску цієї кампанії з проведення загальнонаціонального форуму з залученням перших осіб держави. Він дасть старт саме комунікаційній кампанії", - додав Ляшко.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні запустять комунікаційну кампанію про COVID-вакцинацію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.01.2021 533
Еще материалы раздела «Суспільство»